FAQ

hjem  »  FAQ

Hvordan foregår terapi online ?

Når vi arbejder sammen på den online platform, har jeg opstillet en ramme op for os, for at undgå forvirring og forstyrrelser. Op til en time før vores session, sender jeg et link til dig på den aflukkede platform. Når du har logget ind, tjekker jeg alle oplysninger, og lukker dit ind i rummet. Alt hvad der foregår i rummet, bliver efterfølgende Når sessionen er overstået, lukker jeg ned for platformen.

Tips til dig

  • Tjek din internetforbindelse. Hvis den er langsom eller hakket, kan det være forstyrrende for samtalen. Tjek eventuelt med din internetudbyder, om du har den rigtige hastighed.
  • Find et sted, hvor du kan være uforstyrret. Det kan selfølgelig være en udfordring, hvis du har familie og børn, at finde tid til at være alene. Forsøg at lave en ordning, sådan så du kan få en time eller mere for dig selv. Det er bedst at din tid er uforstyrret, så alt opmærksomheden kan være rettet på dig.
  • Mød ind lidt før den aftalte tid. I tilfældet af, at der er tekniske problemer, er det mest effektivt at have nogen minutter til at logge ind, indstille lyd, kamera osv.
  • Være forberedt på, at det godt kan føles anderledes til at starte med. Måske er det spøjst at skulle rette på kamera og rykke rundt på dit bord. Du skal tage hensyn til ting, som du måske ikke har skænket en tanke før.
  • Det kan være fristende at tænke, fordi det føles lidt mærkeligt, at online terapi så ikke er noget for dig. Men hvis du kan holde en åben kommunikationslinje med mig, kan du blive overrasket over din evne til at tilpasse dig.

Kan vi mødes ansigt til ansigt?

Som udgangspunkt arbejder jeg online. Det er også derfor, at jeg kan tilbyde en god pris, og være fleksibel i forhold til at arbejde om aftenen og weekenden. Hvis der opstår et nødstilfælde, kan det være muligt at mødes.

Hvor ofte skal vi ses?

Jeg anbefaler, at intervallet mellem sessionerne er højst op til 3 uger. I begyndelsen af forløbet, højst to uger. Terapi kan føles udfordrende, og du kan få lyst til at udsætte dine tider, men jeg vil anbefale at fastholde dem. Vi kommer til at være i løbende dialog, om hvordan det går terapien. Her kan vi tale om hvilken tidsramme er bedst for dig.

Hvad hvis nu, at jeg ikke kan nå vores session?

I tilfælde af at du ikke kan nå vores session, kan jeg ombooke tiden uden omkostninger, hvis aflysningen sker 48 timer inden for den aftalte tid. Efterfølgende dette, vil 50 procent blive refunderet for din session. Hvis du ikke dukker op til vores aftale, er der et 100 % gebyr.

Hvad hvis nu jeg bliver forsinket?

Hvis du bliver forsinket, send venligst en sms eller email. Hvis jeg ikke hører fra dig, venter jeg 15 minutter, og efterfølgende betragtes vores tid som aflyst.

Hvordan kan jeg kontakte dig uden for sessionerne ?

Vores kommunikation omkring praktiske ting, så som aftaler og betaling kan ske både efter vores session eller over Mail/SMS.

Hvornår er jeg færdig med terapien ?

Som udgangspunkt er det vigtigt at tage afslutningen på terapien op sammen. Der kan være flere omstændigheder, som spiller ind i forhold til hvornår et forløb skal afslutte. Hvis du har tanker om at afslutte terapien, vil jeg anbefale, at du tager det op sammen med mig.